قرنبيط (زهرة )
القرنبيط يتسلق نص سليقه فى ماية وملح وكمون و يتصفى
* نعصج لحمه عادى
* نعمل صوص طماطم و ريحان أو زعتر وفصين ثوم وملح وفلفل وتضربيهم كويس فى الخلاط وعلى النار لغاية لما الكمية تتكثف أو تتقل ونغرفها فى قاع طبق الفرن و نرص القرنبيط المسلوق جنب بعضه كويس
(manal)
* نرش شوية ملح صغيريين وكمون على القرنبيط ثم شوية جبنة موتزاريلا (اختيارى )
* نرش اللحمة المعصجه حوالى ربع كيلو
* نعمل كوب بشاميل أو كوب ونص على حسب كمية البشاميل اللى بتحبيه انا باعمل كوب واحد وبيكون لبن خالى الدسم ومن غير زبده وبيضه صغيرة
* نرش فوق الوش جبنة رومى مبشورة أو برمزان حوالى 2 معلقة وشوية بقسماط صغيريين
وفى الفرن على درجة حرارة 180 لمدة نص ساعه لغاية الوش يحمر
وبالهنا والشفا
* نعصج لحمه عادى
* نعمل صوص طماطم و ريحان أو زعتر وفصين ثوم وملح وفلفل وتضربيهم كويس فى الخلاط وعلى النار لغاية لما الكمية تتكثف أو تتقل ونغرفها فى قاع طبق الفرن و نرص القرنبيط المسلوق جنب بعضه كويس
(manal)
* نرش شوية ملح صغيريين وكمون على القرنبيط ثم شوية جبنة موتزاريلا (اختيارى )
* نرش اللحمة المعصجه حوالى ربع كيلو
* نعمل كوب بشاميل أو كوب ونص على حسب كمية البشاميل اللى بتحبيه انا باعمل كوب واحد وبيكون لبن خالى الدسم ومن غير زبده وبيضه صغيرة
* نرش فوق الوش جبنة رومى مبشورة أو برمزان حوالى 2 معلقة وشوية بقسماط صغيريين
وفى الفرن على درجة حرارة 180 لمدة نص ساعه لغاية الوش يحمر
وبالهنا والشفا


0 التعليقات: